Ellen Overmars

Ellen Overmars Uitvaart

Puur & Persoonlijk, recht uit het hart!!!

Afscheid nemen van het leven of van iemand die u lief is. Dat is een ingrijpende gebeurtenis. U wilt dan naar eigen invulling afscheid nemen. Een uitvaart die past, puur en persoonlijk. Dat is waar ik voor sta. Samen met u zoek ik naar de meest vertrouwde manier van afscheid nemen.
Dit betekent dat ik de tijd neem om naar u te luisteren. Tegelijkertijd zal ik meedenken en suggesties aandragen. Voor u het overzicht houden in een moeilijke tijd. Dan kunt u bewuste en weloverwogen beslissingen nemen.
U wilt kunnen terugkijken op een waardig afscheid. Dit draagt bij aan het doorlopen van de eerste moeilijke periode.

Wie is Ellen Overmars

Voorstellen Team

De drukker, bloemist, chauffeur, gastdame en collega uitvaartbegeleidster... Het zoeken naar de juiste mensen om je heen, of juist 'toevallig' tegen het lijf lopen. Het blijft altijd een mooi uitdaging om het juiste team te verzamelen.....  continu blijven we sturen....

Ons team voorstellen

Verlies van een dierbare

Echt & In eigen persoon, recht uit het hart

Na het overlijden van een dierbare hoeft u niet direct te handelen. Wanneer u eraan toe bent, neemt u contact op met mij. Ook als dit midden in de nacht is. Samen gaan we stap voor stap richting de dag van de uitvaart.

Wat kan ik voor u betekenen?

Van tevoren regelen

Praten over de dood is vaak een taboe en voelt ongemakkelijk. Toch is het goed om hier eens bij stil te staan. U kunt met mij uw keuzes bespreken. Samen kijken we dan naar alle mogelijkheden. Doorbreek de taboe en neem contact op voor een afspraak.

Lees meer

Begraven of cremeren

Begraven of cremeren? Het kan best moeilijk zijn hier een keuze in te maken. Denk eens na over wat u zou willen en deel dit ook met uw naasten. Zij kunnen u de laatste rustplek geven die u had gewenst. Ik wil u graag het verschil duidelijk maken.

Lees meer

Nabestaandenzorg

Ik sta u bij in één van de moeilijkste periodes van uw leven. Uw verdriet kunnen we niet wegnemen. Wel willen we u helpen de draad van het leven weer zo goed mogelijk op te pakken. Daarom staat mijn nabestaandenzorg u met raad en daad bij.

Lees meer

Wat zijn uw wensen?

Klinkklaar & Eigen, recht uit het hart

Wat moeten uw naasten allemaal weten? Ik heb voor u een checklist samengesteld. Als u deze checklist invult, hebben uw nabestaanden een houvast wanneer u komt te overlijden. Naar aanleiding van deze checklist kan ik een kostenbegroting maken.

Om alvast over na te denken

Verzekeringen

Ellen Overmars Uitvaart is volledig onafhankelijk. Ik verkoop geen verzekeringen. Wel heb ik met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland contact. Ongeacht of en hoe u verzekerd bent, u kunt altijd bij mij terecht.

Lees meer

Tarieven

Ik hanteer vaste tarieven voor het aannemen van een uitvaart. Daarbij komen nog de kosten van derden. Ik heb geen enkel belang bij de keuzes die u maakt en ik kan met elk budget rekening houden.

Lees meer

Checklist

Wat moeten uw naasten allemaal weten? Ik heb voor u een checklist samengesteld. Als u deze checklist invult, hebben uw nabestaanden een houvast wanneer u komt te overlijden. Naar aanleiding van deze checklist kan ik een kostenbegroting maken.

Lees meer

Referenties

 Hier kun je lezen hoe anderen de diensten van het team Ellen Overmars Uitvaart ervaren hebben.

Wil je ook jou ervaring met anderen delen? Mail deze dan naar ellen@ellenovermars.nl

Plaatsing kan onder uw eigen naam of anoniem
Dank je wel! Het wordt zeer op prijs gesteld.

 

Hoe anderen het ervaren hebben

Ellen Overmars Uitvaart

Bij melden van overlijden bel: 06 4907 3939 (24 uur per dag, 7 dagen per week)

voor informatie en overig contact bel: 06 4965 9951
Sparrenplein 1  ~  8102 JJ Raalte
ellen@ellenovermars.nl