Gonny Nijenkamp

28 oktober 1940 - 8 juni 2021

Je hoeft niet zo sterk te zijn om iets vast te houden
maar je moet heel sterk zijn om iets los te laten.

Plaats nieuw bericht

6 condoleances

 • Mooie tekst! Je hoeft niet zo sterk te zijn..
  Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder en oma. Een heel goed afscheid. En kijk vooral terug op alle mooie herinneringen.
  Liefs Corrien

  Geschreven op 21 juni 2021 door C janson.
 • Helga en Olaf, en rest van jullie gezinnen,

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon)moeder en oma. Plots is het ouderlijk huis weg, altijd een groot gemis!
  De laatste keer dat ik Gonny en Ton gesproken heb was op de ochtend van hun huwelijksfeest, puur toeval dat ik ze opzocht. Toen hebben we nog even “oude koeien uit de sloot gehaald”. Het was ouderwets gezellig! Natuurlijk spraken we over de oppas-avonden, ik paste op jullie 2.

  Ik begreep dat de laatste jaren lastig waren na het overlijden van Ton en daarvoor haar hersenbloeding, ze heeft nu haar verdiende rust en kan ze Ton weer opzoeken waar ze het altijd zo gezellig mee had.

  Ik hoop dat jullie met z’n allen het een plekje kunnen gaan geven en ik wens jullie veel sterkte!

  Groet,
  Ans van der Worp-Reinders
  Zwolle

  Geschreven op 23 juni 2021 door Ans van der Worp-Reinders.
 • Ik kende jullie (schoon)moeder en oma al voordat ik haar persoonlijk had ontmoet. Mijn ouders huurden vroeger een pand voor de bijouterie (werd daarna maison Betty) en mijn ouders vertelden daar graag en mooi over. En jaren later ontmoette ik haar via Willy en Mariet Swartjes samen met jullie (schoon)vader en opa. Daar hebben we een aantal leuke verjaardagen meegemaakt met mooie verhalen! Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte toe met dit verlies. Lieve groet, Nardy

  Geschreven op 23 juni 2021 door Nardy Nijland.
 • Was altijd heel gezellig met carnaval: een hapje en drankje met een lach, waren er altijd. Heel veel sterkte

  Geschreven op 23 juni 2021 door Wouter.
 • Beste Helga en Olaf,

  Hoewel voor ons allemaal de dag komt dat we dit aardse bestaan loslaten en 81 ook niet meer heel piep is, is het vaak toch weer schrikken als iemand komt te overlijden die je kent en zeker als dit je moeder of oma is of iemand die je lief hebt en dierbaar is. Mijn gedachten gaan dan ook uit naar jullie.
  Misschien heb ik je moeder wel bekent in de bloei van haar leven. Boegbeeld van de VVV Raalte. Trotse Raalte se-Leidse en bovenal vrouw en maatje van Ton. We hebben de deur van de bistro vaak voor hen open gedaan en niet alleen zakelijk. Genietend van de Bourgondische kant van het leven, zie ik ze samen nog zo dansen tijdens een feest rondom de beaujolais primeur. Trots waren ze op hun 2 kinderen, op jullie en op de rododendrons in Heeten.

  Heel veel mooie herinneringen toegewenst en liefde en steun om dit te dragen.

  Gecondoleerd,

  Ellen-Joan Wessels

  Geschreven op 23 juni 2021 door Ellen-Joan.
 • Beste familie,

  We willen graag jullie condoleren met het overlijden van Gonny, vroeger actief bij de VVV in Raalte (dat is al lang geleden), en wat had ze altijd mooie verhalen, ik kijk er met plezier op terug. Veel sterke met het verwerken van dit grote verlies en hopelijk kunnen jullie de mooie herinneringen koesteren.

  Geschreven op 26 juni 2021 door Johan en Maria Schrijver.