Theo Sanders

Theo Sanders

1 maart 1952 - 22 april 2019

Sportief - oog en hart voor anderen - meten is weten - een man een man, een woord een woord - eigenwijs - passie voor zijn werk - avontuurlijk - accuraat

Berichten

24 Berichten Pagina's: 1 2 3

Wat schrik ik van dit bericht...Meneer Sanders van Natuurkunde van het FRC. Altijd geduldig met en aardig voor iedereen. En jaren later als ik hem hardlopend of fietsend tegenkwam in Raalte altijd die vriendelijke blik van herkenning. Rust zacht. En veel sterkte voor iedereen.

geschreven op 03 juni 2019 door Celia

Theo was 36 jaar lang mijn collega natuurkunde op het CCS en haar voorganger, het FRC.
We konden het prima met elkaar vinden. Onze manier van werken, accuraat en vlot, paste heel goed bij elkaar.
Alles wat met school te maken werd besproken. Onze kamers lagen vlak bij elkaar en we waren allebei vroege vogels. Het was dan erg leuk om even bij te kletsen voor het werk begon. Ook het onderwijsbeleid en de vele veranderingen hadden onze aandacht!
Maar we waren ook goed bevriend met een passie voor sporten en reizen. Veel samen met jou gesport: voetballen, hardlopen en wielrennen. Rond de vakanties maar ook tijdens het jaar kwamen de wegenkaarten te voorschijn. Routes en bestemmingen werden besproken. Heel leuk en inspirerend.
Nadat we gezamenlijk afscheid hadden genomen van school kwam er een nieuwe passie: veel boeken over geschiedenis lezen en deze bespreken in Senia-groepen.
Je was al een tijdje ziek en de laatste tijd ging het wat minder. Het plotselinge overlijden heeft veel indruk op mij gemaakt. Je was nog zo jong. Heel erg verdrietig. Ik zal je missen!
Mede namens Elleke wens ik Hanny, Pieter en Anneke heel veel sterkte.

Gerrit.

geschreven op 30 april 2019 door Gerrit Bouwhuis

Theo is niet meer .
Na overleg met de buren willen we graag de oliebollentraditie voortzetten. Dus bij gezondheid en welzijn 31 december 2019 om 17 uur oliebollen bij bos.
Lieve Theo je was een fijne buurman.
We zullen je missen.
Hannie, Pieter, Anneke en Tom heel veel sterkte.

geschreven op 29 april 2019 door Mieneke bos

Wat een schok om te horen dat Theo is overleden. Theo was voor mij een collega en voor onze leerlingen een leraar die je elke school toewenst. Passie voor zijn vak, maar ook daarbuiten was er van alles om over te praten want Theo had een zeer brede interesse.
Voor collega's en leerlingen altijd eerst een luisterend oor en daarna een welgemeend en weloverwogen mee-denken.
Ik wens de familie en vrienden van Theo heel veel sterkte met dit enorme verlies in jullie leven.
Mieke Urff (docent Frans aan het CCS van 1998 tot 2006)

geschreven op 29 april 2019 door Mieke Urff

Voor dag en dauw in de auto naar Ibbenbüren. Om daar een lange tocht te fietsen. En dan zonder morren op de korte route overschakelen omdat ik de lange niet aankon. Theo ten voeten uit. Altijd kalm, steeds tijd voor een praatje. Steeds vol goede moed en hoopvol over het verloop van de ziekte.

geschreven op 28 april 2019 door Han Boves

Theo heb ik leren kennen als een sympathieke collega. Hij kwam voor je op als hij onrecht bespeurde. We waren brothers in arms en zaten vrijwel altijd op dezelfde lijn. Hij had altijd tijd voor overleg en anders maakte hij die wel. Helaas heeft hij door zijn ziekte abrupt en te vroeg het leven moeten loslaten.
Mede namens Irma wens ik Hanny en de kinderen veel sterkte.
Chris Gijsbers

geschreven op 28 april 2019 door Chris Gijsbers

Theo, een fijne collega en een goede docent aan het FRC.
Maar voor mij is en blijft hij mijn loopvriend. Samen hebben we in het verleden honderden kilometers door bossen en velden gecrossed, al rennend pratend over van alles wat ons toen bezig hield.
Na onze laatste, enigszins hilarische afspraak bij De Zwaan met Hanny en Els, had ik beslist niet het gevoel dat dit onze laatste ontmoeting zou zijn. Het zij zo.
Ik zal mijn loopmaat niet vergeten.
Hanny, veel sterkte, ook van Els.
Dolf.

geschreven op 28 april 2019 door Dolf Smabers

Ondanks dat ik zelf nooit les heb gehad van meneer Sanders, heb ik hem met name in zijn rol als decaan leren kennen als een goedlachse docent met veel belangstelling voor de leerlingen van het CCS. 'Je kunt altijd nog burgemeester van New York worden', stelde hij toen ik niet wist wat ik later wilde worden. Zijn nuchtere blik verlichtte daarmee het studiekeuzemoment.

Jammer dat hij niet lang genoeg van zijn pensioen heeft mogen genieten. Heel veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.

geschreven op 28 april 2019 door Fleur

Lieve Theo,
Dat wij jou en Hanny mochten leren kennen door onze fietstocht naar St. Petersburg blijft voor ons onlosmakelijk verbonden
aan de mooie herinneringen aan deze trip. Rust zacht Theo.
Nel en Gerrit

geschreven op 27 april 2019 door Gerrit de Kinderen

Theo, wat was je een ontzettend leuke, vriendelijke en meelevende collega, je had altijd wel even een momentje voor een praatje, grapje en je kwam zo nu en dan nog wel eens op school kijken om de sfeer te ruiken en collega's te spreken. Je gezin was alles voor je en wat heb je
mooie fietstochten gemaakt met Hanny en wat was je trots op Pieter en Anneke.

Ik wens Hanny, Pieter en Anneke heel veel sterkte en moed.

Willy Groteboer

geschreven op 26 april 2019 door Willy Groteboer
Pagina's: 1 2 3

Ellen Overmars Uitvaart

Bij melden van overlijden bel: 06 4907 3939 (24 uur per dag, 7 dagen per week)

voor informatie en overig contact bel: 06 4965 9951
Sparrenplein 1  ~  8102 JJ Raalte
ellen@ellenovermars.nl