Wilma Gerrits

Wilma Gerrits

14 december 1963 - 26 juni 2018

Je was een rots in de branding
en koerste recht door zee.
Je trotseerde storm en golven
alleen had je de wind niet mee.

Berichten

55 Berichten Pagina's: 1 2 3 4 5 6

Dag lief spontaan mens, harde werker, respect voor anderen, altijd luisterend oor, jij kon een geheim bewaren, jij was een rots in de branding voor heel veel mensen in je omgeving terwijl jezelf later nog zo ziek was. Je bent een kanjer en je hebt zoveel mooie dingen meegegeven aan andere mensen en je kinderen en familie. Je hebt een opgeruimd karakter, staat open voor nieuwe dingen en je bent nieuwsgierig van aard. Wat hebben we toch avonden gelachen en heel serieus zitten brainstormen hoe we bepaalde dingen beter konden doen in de training. Danny en Rolf werden er zo gezegd helemaal flauw van, wij Chantal, ik en Wilma konden tot de late uurtjes doorgaan en wat was ons onderwerp HOND. Deze passie deelden we daardoor waren een. Chantal je weet als geen ander als je hulp nodig hebt met een training ik sta altijd voor je klaar want jij bent mijn pupil die vertrouwen in mijn heeft en weet dat het uiteindelijk allemaal goed komt. Dat voelt ook als thuiskomen en dat voelt goed en dat wist mama ook. Doet me pijn om dit te schrijven ik had nog heel veel uren samen met haar willen kletsen over hond samen met jou en je lieve moeder (mama) samen alles willen delen over de nieuwe dingen van de hondensport, helaas gaat dit niet meer in dit aardse bestaan. Wens jou Chantal en Danny heel veel sterkte om dit verlies een plaats te geven in jullie jonge leven.
Liefs, Ria&Rolf en een poot van Jente

geschreven op 11 juli 2018 door LieveWilma, Chantal en Danny
placeholder

Lieve Chantal en Danny,
Vooral nu wens ik jullie alle kracht en sterkte toe . Nu moeten jullie verder zonder mama,wat een gemis.
Ik denk aan jullie zoals mama vroeg. Weken maanden jaren lang. Zolang ik kan zal ik er voor jullie zijn.
Ik mis haar nu gisteren en morgen als allerbest vriendin . Ik wilde nog zoveel met haar delen maar het mocht niet zo zijn.
Veel liefs Femmy

geschreven op 10 juli 2018 door Femmy

Lieve Wilma,
Wat zullen we je missen op de maandagochtend bij de aquasportochtend in de Scheg.
We zullen je lach, gezelligheid en positiviteit moeten missen. Maar voor jou is het beter zo, rust zacht...

Namens de deelnemers en de lesgevers van de groep wensen wij Chantal en Danny veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.

Veel liefs van de maandagochtendgroep de Scheg

geschreven op 10 juli 2018 door Chantal Liebrand

Lieve Wilma, Chantal en Danny.
Ik was klasgenoot van Chantal op het mbo landstede. We gingen veel met elkaar om en zo kreeg ik ook vaak de berichten van thuis mee. Wilma, je hebt gestreden.. en je hebt het heel lang volgehouden. Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd, een groot gemis zal het zijn.
♥️

geschreven op 10 juli 2018 door Ceciel Grievink

Lieve Wilma,

Toen je geboren werd moest je in allerijl naar het ziekenhuis.
In mijn armen en met de auto van je vader hebben we het gered en
lag je gelijk in de couveuse.
Je groeide op als een vrolijke meid en krachtige vrouw en moeder
Helaas kwam die rot ziekte weer terug.
Je belde me dat je uit behandeld was en hebben we samen een potje gehuild
Woorden schoot me te kort
Zo ook toen je suiker er bij kreeg.Je hebt het helaas niet gehaald en niemand kon je helpen.
Je hebt twee prachtige kinderen en die wensen we ook heel veel sterkte zo ook je moeder
Rust zacht lieve schat.
Je tante Wil en oom Cor

geschreven op 02 juli 2018 door Wil en Cor

Lieve Wilma, lief nichtje,
15 jaar was ik toen je geboren werd. Met je ouders kwam je regelmatig naar brabant en wat vonden wij het leuk zo,n "echte" pop.
Je was altijd vrolijk en goedlachs.
Door de jaren heen zagen we je regelmatig met je ouders bij onze ouders of bij je ouders thuis. Ook je kinderen Chantal en Danny kwamen altijd mee en hebben we dus zien "opgroeien" tot de mooie mensen die ze nu zijn. Je kunt trots op ze zijn Wilma. Dat heb je toch maar voor elkaar gekregen, ondanks dat je ziek was.
9 jaar geleden kwam de kanker, je hebt gevochten voor jezelf maar vooral voor je kinderen. Ze waren nog zo jong. 5 jaar was je schoon, maar toen begon het weer en eigenlijk van kwaad tot erger. Maar je deed er alles voor om er toch weer bovenop te komen, je leven te verlengen. Het lukte je, maar nu heb je het toch op moeten geven.
Ondanks alles was je positief, goedlachs, behulpzaam; waar je kon deed je nog van alles met je kinderen, met familie en vrienden, tot het laatst toe, maar toen was het op. En het was goed zo, maar o zo moeilijk. We hebben bewondering voor je zoals je je leven hebt geleefd.
En wat een mooi afscheid, ook dat heb je zelf allemaal uitgedacht. En zo mooi ingevuld door Chantal en Danny. Je kunt trots op ze zijn, 2 mensen die je zo veel van jezelf meegegeven hebt.
Het kleurrijke geheel, al die bloemen, zoveel mensen, het was zo mooi. Je hebt vast op een wolkje zitten genieten.
Zoek iedereen die je lief is daarboven weer op en maak er een mooi feestje van.
Dag lieve Wilma.
En Chantal en Danny, jullie redden het, hoe moeilijk het vaak zal zijn. Maar jullie hebben zoveel van je moeder meegekregen, doorzetten, aandacht voor een ander, liefde.
We denken aan jullie.
Liefs Dini en Eric.

geschreven op 02 juli 2018 door Dini

Lieve Wilma,
Ik herinner onze gesprekjes op stal. Vaak kwam je met Chantal mee. Altijd opgewekt en oprecht geïnteresseerd hoe het met anderen ging. Leuke, fijne gesprekken waren dat. Bedankt daarvoor. Jij genoot en Chantal ook. Een moeder om trots op te zijn.
Chantal en Danny, heel veel sterkte gewenst. Moge het verdriet slijten en plaats maken voor fijne herinneringen.
Vanessa Schuphof

geschreven op 01 juli 2018 door Vanessa Schuphof

Lieve Wilma;
Helaas hebben wij al veel te gauw afscheid van jou moeten nemen.
Wij zochten elkaar altijd op.....
Wat zullen wij jou missen...
Wij willen tante Janny, Chantal en Danny heel veel sterkte toewensen .
Wilma; rust zacht...
Barend & Els.

geschreven op 01 juli 2018 door Barend Spierenburg&Els van den Broek

Lieve Wilma, ik heb je een paar weken geleden nog gesproken. Je zag er goed uit. Ben er stil van. Heb je leren kennen bij de Gamma. We was een hele fijn collega. We zijn er allebei nagenoeg tegelijk weggegaan.
Lieven Wilma
Rust zacht.

geschreven op 30 juni 2018 door Wilna de Boer

Beste Wilma,
Ik las de vraag om mijn herinneringen aan jou op papier te zetten en toen realiseerde ik me dat ik je al héél lang ken, maar dat ik je eigenlijk helemaal niet ken, want ik ken je vooral uit de verhalen van anderen.
Ik wist van jouw bestaan rond 1998, het jaar waarin Floor naar de Enkschool moest en elke dag werd opgehaald met een busje. 4 Jaar oud en dan elke dag een uur in het busje, heen en terug naar Zwolle. Er waren echter ook kinderen, zoals Danny, die er elke dag nog langer in moesten zitten. Dus elke dag zag ik Danny, ik wist je naam, maar kende je niet.
Dat werd anders toen Lotte ging rijden bij stal de Eik. Dat was ongeveer 2 jaar later. Jij zat altijd in de kantine te wachten tot Chantal klaar was, ik kwam Lotte brengen want die reed één uur later dan Chantal. We hadden dan wekelijks zo´n 10 minuten om elkaar beter te leren kennen. Ik vond je vanaf de 1e minuut een hele gezellige, positieve en vrolijke vrouw en dat ben je, in mijn gedachten, ook altijd gebleven.
Na 2 jaar ging Lotte rijden bij de ponyclub in Bathmen en zag ik je niet meer. Het moet in de tijd zijn geweest dat ik met Loes trainde, dat ik hoorde dat je zo ziek was. Wat een vreselijk bericht. Het is niet voor te stellen wat zo´n onheilstijding met je doet. Ik ben gelukkig nooit zo ziek geweest als jij, maar ook ik heb mij 1 keer in paniek afgevraagd hoe het moest met man en kinderen als ik er niet meer zou zijn. Echter, ik bleek uiteindelijk aan de goede kant van de streep te eindigen, jij aan de verkeerde. Het idee dat zo´n (doods)angst je de rest van je leven in meer of mindere mate in je greep houdt is mij bespaard gebleven, jou helaas niet. En dat moet vreselijk zijn geweest, want je stond er als moeder ook nog eens alleen voor en je kinderen waren nog veel te jong.
Loes heeft me al die tijd op de hoogte gehouden hoe het met jouw gezondheid stond en zij organiseerde, samen met anderen, dat ook jij een mooie pruik kon kopen. Een paar jaar later ging Chantal bij Zwier rijden en kwam je dus bijna dagelijks hier in de buurt.
Jaren later sprak ik je voor het eerst weer in de manege van Bathmen. Chantal had Hartje gekocht en ging naar les. Je vertelde me over je ziekte en dat je op dat moment stabiel was. Het was niet weg maar te klein om er iets aan te doen. Wat vond ik je dapper en rustig; je loopt met een tijdbom maar je weet niet wanneer hij afgaat.
En dat is dus nu. Sinds Femmy Krummel bij ons kocht, hoorde ik weer van jouw bestaan en van het gevecht dat je leverde met deze bom. Wat een positiviteit en vechtlust heb jij getoond. Ik ben er van overtuigd dat dat ervoor gezorgd heeft dat je het nog zoveel jaren hebt gered. Je hebt gelukkig je kinderen volwassen zien worden, zij gaan zich wel redden. En natuurlijk wil je als moeder graag alles meemaken, verkering, trouwen, kinderen, etc….. er gewoon kunnen zijn als ze dat op volwassen leeftijd soms gewoon nodig hebben. Niets is toch zo fijn als je daarvoor gewoon even je moeder belt?
Wilma, in mijn ogen heb je alles gedaan wat een goede moeder zou doen. Je was er, zo lang mogelijk als je gegund was. Nu rust je uit en ik denk dat je altijd over hen zal waken, want ik ben ervan overtuigd dat er meer is tussen hemel en aarde.
Het ga je goed en tot een volgende keer!
Anneke Eelman.

geschreven op 30 juni 2018 door Anneke Eelman
Pagina's: 1 2 3 4 5 6

Ellen Overmars Uitvaart

Bij melden van overlijden bel: 06 4907 3939 (24 uur per dag, 7 dagen per week)

voor informatie en overig contact bel: 06 4965 9951
Sparrenplein 1  ~  8102 JJ Raalte
ellen@ellenovermars.nl