Over Ellen

Over Ellen

Zuiver & Vertrouwd, recht uit het hart 

Mijn naam is Ellen Overmars-Overweg, ik ben geboren in 1971 te Wijhe (Boerhaar).
Sinds 1994 woon ik in Raalte, ben ik getrouwd met Paul en samen hebben we 3 prachtige, stoere jongens.

Kernwoorden:
Gezelligheid  ~  Zon  ~  Stijl  ~  Lekker eten  ~  Familie  ~  Controle  ~  Wijntje  ~  Vrienden  ~  Tennis  ~  Lezen  ~  Hardlopen  ~  Genieten van de kleine dingen

Ik was nog jong toen ik met de dood te maken kreeg. Mijn vader overleed toen ik bijna 7 jaar was. Dit heeft een diepe herinnering achtergelaten, mooie en minder mooie herinneringen. Deze neem je voor altijd mee.
Helaas heb ik al van vele dierbaren afscheid genomen. Toch heb ik ervaren dat wanneer je dit bewust en naar eigen wens kan invullen, je er heel mooi op terug kan kijken. Dit heeft mij echt geholpen in het rouwproces.
Deze gebeurtenissen hebben zeker meegedragen aan de keuze voor dit bijzondere vak.
Samen met een team van vakmensen organiseer ik de uitvaart van A tot Z. Dit houdt in dat ik begeleid in het maken van keuzes rondom de bloemist, drukkerij, kistenmaker, rouwvervoer, catering, voorganger, ritueelbegeleider, dragers en nog meer.
Heeft u een voorkeur voor een bepaalde partij? Geen probleem, ik kan met iedere partij samenwerken. Wanneer u geen voorkeur heeft, zal ik altijd iemand kiezen waar ik goede ervaringen mee heb.

Zo organiseren we samen een afscheid, recht uit het hart.

 

Voorstellen Team

De drukker, bloemist, chauffeur, gastdame en collega uitvaartbegeleidster... Het zoeken naar de juiste mensen om je heen, of juist 'toevallig' tegen het lijf lopen. Het blijft altijd een mooi uitdaging om het juiste team te verzamelen.....  continu blijven we sturen....

Lees meer

Ellen Overmars Uitvaart

Bij melden van overlijden bel: 06 4907 3939 (24 uur per dag, 7 dagen per week)

voor informatie en overig contact bel: 06 4965 9951
Sparrenplein 1  ~  8102 JJ Raalte
ellen@ellenovermars.nl