Voorstellen team

Wij bundelen onze krachten!

Van de drukker en de bloemist tot aan de chauffeur, gastvrouw en collega uitvaartbegeleidster. Een uitvaart kun je niet alleen verzorgen.
Het blijft altijd een mooie uitdaging om het juiste team samen te stellen, passend bij mijn visie. Iedereen moet er immers met net zo veel liefde, aandacht en humor voor de nabestaanden kunnen zijn.
Trots ben ik dan ook op de talentvolle en enthousiaste mensen die met mij deze uitdaging zijn aangegaan. Zij die met 100% inzet voor Ellen Overmars Uitvaart staan en hiermee de vele liefdevolle gezinnen ondersteunen.
Samen sturen we continu bij, blijven we varen op onze ervaringen en de lovende woorden die we mogen ontvangen van nabestaanden.

liefs,
Ellen

Ellen Overmars

Ellen Overmars

gepassioneerd uitvaartbegeleidster, die houdt van het leven

Wanneer je houdt van het leven, weet je dat de dood onvermijdelijk is. Ellen werkt vanuit haar hart, ze is puur zichzelf, houdt van mensen en het leven, juist door dit mee te nemen hoopt ze tot grote steun te zijn, zonder het zwaarder en verdrietiger te maken. Ellen heeft een groot organisatietalent en weet het gedoseerd te brengen, in plukjes zoals ze zelf zegt. Ze weet de juiste afstand te bewaren, overzicht en rust te brengen. Het is haar kracht om de lach en de traan te combineren, nabestaanden te prikkelen en zo ‘samen’ tot het beste te komen. Is er sprake van een komend afscheid? Nodig Ellen op voorhand uit.

Sandra Boerkamp

Sandra Boerkamp

Een persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleidster

Wanneer Sandra binnen komt op een moment met veel verdriet, verslagen- en onwetendheid voel je gelijk haar kracht. Zij komt binnen met rust, liefde en warmte. Ze heeft passie voor ons vak en wanneer ze jullie wat beter kent zal ze het ook niet laten om een beetje humor in te zetten. Een waardevolle combinatie van een lach en een traan,  om zo samen een mooie, liefdevolle en passende uitvaart te organiseren.

Sandra is een lieve moeder, houdt van huiselijke gezelligheid en staat altijd voor een ander klaar.

Stella Overkamp

Stella Overkamp

Lieve uitvaartbegeleidster, met rust, een lach en aandacht voor iedereen.

Rust, zachtheid, oog voor de ander, samen sparren en tot mooie ideeën komen, dit is kenmerkend voor Stella. Stella neemt de tijd, bewaakt de processen en houdt het overzicht.
Zelf heeft ze afscheid moeten nemen van haar eerste kind, hierdoor weet ze als geen ander waar behoefte aan is.
Jaren heeft Stella als doktersassistente gewerkt, ze heeft veel mensenkennis. Haar sterkste kracht is dat ze zich in elke situatie goed kan aanpassen zonder hierbij zichzelf te verliezen.

Bianca Bouwhuis

Bianca Bouwhuis

Een warme gastdame, met oog voor detail

Bianca is al jaren kapster, getrouwd en moeder van twee kinderen.
Haar vrije tijd besteed ze aan tennis, paardrijden, lezen, koken, vakantie en gezellige dingen doen met vriendinnen of gezin.

'Ik heb ervaren dat je met kleine dingen het verschil kunt maken bij een afscheid van een dierbaar persoon,
ieder op zijn eigenwijze, het is fijn en belangrijk om mensen ondanks de omstandigheden op hun gemak te laten voelen!'

Joke Kleine Koerkamp

Joke Kleine Koerkamp

Gastdame, lief en perfectionistisch

Joke komt uit Lemelerveld, getrouwd en moeder van drie kinderen.
Ze werkt al 30 jaar in de ouderenzorg.
Het mooiste in haar werk vindt ze om ondersteuning op maat te bieden en echt contact te maken met de cliënten.
“Het is mijn werk, maar misschien ook wel mijn grootste hobby.”

Joke is lief, zorgzaam, betrokken en perfectionistisch. Hou van wandelen en leuke, gezellige dingen ondernemen met familie en vrienden.

“Ik hoop op dierbare momenten, mensen te ondersteunen zoals zij dat het liefste wensen. Er voor mensen te zijn, wanneer zij het even nodig hebben.”

Ursula Holtmaat

Ursula Holtmaat

Zorgzame gastdame die graag meedenkt

Ursula is getrouwd en moeder van twee(ling) dochters.
Een zorgzame vrouw, met oog voor detail.
Een positieve vrouw met een nuchtere kijk op het leven.
Iemand die graag een ander helpt door er ‘gewoon’ te zijn.

Wilhelmien Overmars

Wilhelmien Overmars

Gastdame met oog voor de mens

Jarenlang is Wilhelmien als kraamverzorgster werkzaam geweest, daarna heeft ze de overstap gemaakt naar de ouderenzorg.
Dit doet ze met veel plezier. “Met een beetje humor, rust en aandacht probeer ik de mensen een fijne dag/avond te bezorgen.”

Kernwoorden die Wilhelmien raken zijn: Gezin, familie, gezelligheid, vrienden, koffie, borrelen, eten, wandelen en lezen.